Concert al Saló de Cristall de L´ajuntament de Valencia

 Concert al Saló de Cristall de L´ajuntament de Valencia

El Saló de Cristall acollirà el pròxim dijous, 20 de febrer, a les 12 hores, un concert de música de cambra interpretat per l’alumnat i professorat del Conservatori Superior Joaquín Rodrigo.

Este recital, dirigit pels catedràtics Cristina Aguilera, Vicent Benavent, Carlos Amat i Rubén Parejo, s’emmarca en el cicle de concerts dels dijous que l’Ajuntament programa per a tota la ciutadania.

Entre les composicions que l’esmentat centre docent ha elegit per a acostar a la ciutadania la música de cambra es troben obres del compositor ruso Aleksandr Borodín, i del checo Antonin Dvorak. Al Saló de Cristall també s’interpretaran peces d’Anton Webem i Antoine de Lhoyer.

Seran catorze els músics que interpretaran amb els seus instruments les diferents peces. Concretament, actuaran Silvia Bertó Catalá (violí), Emili Gil Tomás (violí), Claudia Matos Jiménez (viola), Esther Bochons Faubel (violoncel), Eloina Torres Silvestre (saxo), Mario Miquel Mora (saxo), Javier Martínez Lacruz (saxo), Angel Lavao Aliaga (saxo), Pedro Martinez Quesada (violí), Sergi Pérez Ferrer (violí), Yazmina Romero Mazarrota (viola), Daniel de la Rosa Oliva (violoncel), Laura Rausell Saborit (guitarra), i Rodrigo Herrero Turégano (guitarra).

Redacción EnclaveVLC

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *