Claudio Chaques nou académic d´honor de la RACV

 Claudio Chaques nou académic d´honor de la RACV

La Real Acadèmia de Cultura Valenciana reforça la seua relació en la Societat Civil Valenciana. L’Ilm. Sr. En Claudio Chaqués Ramón nou Acadèmic d’Honor.

La Junta General de la RACV del més de setembre nomenà Acadèmic d’Honor a Claudio Chaqués Ramón, com a reconeiximent als mèrits adquirits en la seua constant proyecció social i cultural en el sí de la societat civil valenciana, aixina com pel seu recolzament incondicional a les activitats acadèmiques i científiques de la RACV.

És empresari, Administrador Únic de les empreses del grup familiar Chaqués-Vöhringer, aixina com CEO en vàries empreses; és Doctor en Periodisme i Doctor Honoris causa per l’Institut Mexicà de Líders en Excelència. També va cursar estudis d’Ingenieria Industrial i d’Ingenieria Agrícola en l’Universitat Politècnica de Valéncia.

En l’àmbit de la societat i cultura valencianes és Archicofrade Muy Ilustre y Antigua, Pontificia y Real Archicofradía del Santísimo Cristo del Salvador (Valéncia); Acadèmic de la Academia del Vino del Reino de Valencia; Acaèémico de la Academia de Letras y Artes de Portugal; Acadèmic Corresponent del Instituto de Estudios Históricos Bances y Valdés; Acadèmic de Número de la Academia Internacional de Ciencias, Tecnología, Educación y Humanidades; Meembre de la Junta de govern de la Lo Rat Penat; Vicepresident de la falla L’Antiga de Campanar.

Ademés és membre d’entitats com la Real Sociedad Valenciana de Agricultura y Deportes o el Ateneo Mercantil de Valéncia.

Nostra enhorabona per el nomenament d´un gran valenciá.

Redacción EnclaveVLC

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *