Adecco, Dacsa Group, Imegen i València Activa guanyen els Premis UVocupació

 Adecco, Dacsa Group, Imegen i València Activa guanyen els Premis UVocupació

Fundación Adecco para la Integración Laboral; Maicerías Españolas S.A. – Dacsa Group; Ángela Pérez, CEO d’Imegen; i Fundació València Activa del Pacte per a l’Ocupació de la Ciutat de València han estat les organitzacions guanyadores dels Premis UVocupació (I EDICIÓ) en quatre categories: inclusió laboral de persones amb discapacitat, Responsabilitat Empresarial, dona directiva o empresària i ocupació jove, respectivament.

Els Premis UVocupació, organitzats per la Universitat de València a través del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius que dirigeix Adela Valero, reconeixen així la tasca realitzada per organitzacions, empreses, institucions i entitats per a la promoció de l’ocupació de qualitat, especialment de l’ocupació jove.

Els guardons han estat lliurats durant el transcurs de l’acte de presentació del servei UVocupació, inscrit dins de la Fundació General de la Universitat de València i dirigit per la professora Marisa Quintanilla.

El lliurament dels Premis UVocupació (I EDICIÓ), celebrat al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València aquest dimecres, ha estat presidit per la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, i ha comptat amb la presència de la directora general de Planificació i Serveis (Labora) de la Generalitat Valenciana, Eva Hernández, a més de nombroses autoritats acadèmiques i polítiques, i una nodrida representació del sector empresarial valencià, entitas i organitzacions.

Redacción EnclaveVLC

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *